Klaus Iohannis, la vot: Astăzi românii decid ce viitor va avea România

Data actualizării: Data publicării:
Inquam Photos/ Octav Ganea iohannis voteaza
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Președintele României Klaus Iohannis a votat duminică la liceul „Jean Monnet”. Șeful statului, candidat la alegerile prezidențiale din partea PNL, a declarat că a votat pentru o Românie normală și speră ca românii să demonstreze că își doresc același lucru. „Ziua votului este cea mai importantă zi pentru românii care vor să participe la procesul democratic”, a precizat președintele Klaus Iohannis.

„Astăzi este o zi extrem de importantă pentru România, dar recunosc că și pentru mine personal. Am votat pentru o Românie normală. Îmi doresc un viitor foarte bun pentru România și sper să primesc astăzi confirmarea că foarte mulți români își doresc același lucru. Azi românii decid ce viitor va avea România în următorul an. Ziua votului este cea mai importantă zi pentru românii care vor să participe la procesul democratic. Așadar, dragi români, vă aștept la vot”, a declarat Klaus Iohannis, președintele României.

klaus iohannis vot inquam ganea
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Duminică, 10 noiembrie, românii sunt așteptați la vot, la alegeri prezidențiale 2019. Dacă viitorul președinte nu va fi decis în primul tur, pe data de 24 noiembrie 2019 se organizează al doilea tur de scrutin. Pe 10 noiembrie, pe www.digi24.ro, veți găsi prezența la vot și rezultate la alegeri prezidențiale 2019 de la Biroul Electoral Central actualizate în timp real.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Redactor: C.T.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri