Răspunsul inedit al Gabrielei Firea, întrebată dacă ar fi luat mai multe voturi decât Viorica Dăncilă

Data actualizării: Data publicării:
gabriela firea digi24captura

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune că are „speranțe foarte mari” în ceea ce privește scorul pe care îl va obține Viorica Dăncilă, candidata PSD la alegerile prezidențiale. „Nu vreau să vorbim de un eșec”, a insistat ea.

Întrebată cine ar trebui să-și asume un eventual eșec, Gabriela Firea a spus: „Nu aș vrea să vorbim despre un eșec. Am speranțe foarte mari că vom câștiga, sau, Doamne-ferește, dacă vom pierde, scorul va fi foarte bun pentru PSD și pentru candidată”.

E a adăugat că, în opinia sa, Dăncilă va obține „un scor bun”, mai mare decât cel de la alegerile europarlamentare și cel din primul tur al alegerilor prezidențiale.

Întrebată ce se întâmplă cu liderii locali care nu îndeplinesc ținta de 50% +1 din voturi, Firea a spus: „Vreți să discutăm în această seară despre decapitări, cuțite, săbii lungi? Nu ar fi corect și, oricum, nu din partea mea. Nu am venit aici nici să cânt prohodul, nici să facem calcule ce se întâmplă de mâine”.

Gabriela Firea a fost întrebată dacă ar fi obținut un scor mai bun, în cazul în care era ar fi fost candidata PSD la alegerile prezidențiale. Edilul a răspuns: „Dacă și cu parcă se plimbau cu o barcă. Dacă nu era, parcă se îneca”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri