Viorica Dăncilă, îmbrăcată în negru: Am recuperat voturile pe care le-am pierdut la europarlamentare

Data actualizării: Data publicării:
firea-dancila-teodorovici-discurs-psd-exit-poll-prezidentiale-inquam-george-calin (2)
Foto: InquamPhotos/George Călin

Viorica Dăncilă a făcut o scurtă declarație după afișarea exit poll-urilor care arată că a pierdut duelul din turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Ea a avut un mesaj mai degrabă pentru membrii PSD: a obținut numărul egal de voturi de la alegerile din 2016, prin care partidul a intrat la guvernare.

„Mulțumesc colegilor mei din teritoriu, vreau să le mulțumesc simpatizanților și militanților PSD, tuturor celor care au vrut să înlocuiască ura și dezbinarea cu unitatea și încrederea. PSD astăzi a recâștigat încrederea cetățenilor români care ne-au votat în 2016. Am recuperat voturile pe care le-am pierdut la europarlamentare, iar astăzi avem peste 3 milioane de voturi, ceea ce înseamnă că avem numărul de voturi pe care l-am avut la parlamentarele din 2016 pentru a intra la guvernare”, a spus Viorica Dăncilă.

„Am toată convingerea că numărul de astăzi ne ajută, ne obligă și în acest sens vom face tot ce este posibilă să câștigăm alegerile locale și parlamentare. Avem în acest moment un rezultat exit poll. Vom sta până vom prelua toate procesele verbale din teritoriu. Vom face numărătoare paralelă, pentru că atunci vom ști cu adevărat rezultatul votului de astăzi. Alte declarații vom face după ce vom avea rezultatul final al votului”, a completat ea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri