Andrei Gerea (ALDE), la Digi24: „Pacientul Dragnea a vrut să-și plătească tratamentul, n-a vrut să se ducă la stat pe banii statului”

Data actualizării: Data publicării:
andrei gerea iulia scantei

Internarea lui Liviu Dragnea la un spital privat din Capitală a stârnit o dezbatere intensă între Putere și Opoziție, miercuri seară, la Digi24.

Senatoarea PNL Laura Scântei a declarat că „dreptul la sănătate al pacientului Dragnea nu este contestat de opoziție”.

Mă bucur sincer că s-a dus să se trateze, pentru că el trebuie să fie apt să răspundă în fața instanței pentru ceea ce a făcut. Gestul unui înalt demnitar al statului român de a alege o clinică privată decredibilizează sistemul public pe care îl patronează”, a completat ea.

În replică, deputatul ALDE Andrei Gerea i-a răspuns: „Dar dacă omul vrea mai multă intimitate? Îl acuzați că-și dorește mai multă intimitate?”

„Într-un spital de stat nu ai intimitate?” a intervenit deputatul USR Lucian Viziteu. „Sunt saloane aglomerate”, a răspuns deputatul ALDE.

Pacientul Dragnea a vrut să-și plătească tratamentul, n-a vrut să se ducă la stat pe banii statului”, a adăugat Andrei Gerea.

La intervenția moderatorului Digi24 Cosmin Prelipceanu, că se poate plăti și la stat, deputatul ALDE a răspuns: „Dom'le, nu a vrut. A vrut să se ducă acolo (la un spital privat, n.red.). De ce să se ducă la Spitalul Militar?”

Citește și

Iordache: Nu e nicio diferenţă între cum sunt trataţi pacienţii într-un spital privat şi unul de stat

Pintea despre Dragnea: S-a dus într-un spital din România. Când eşti pacient, te gândeşti la tine

Asociația „Dăruiește viață”: Nu avem nicio siguranță că, intrând într-un spital, ne facem bine. Din contră

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri