C. P. Tăriceanu îl atacă din nou pe Klaus Iohannis

Data actualizării: Data publicării:
TARICEANU

Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu intră din nou în conflict cu preşedintele. I-a transmis să fie mai rezervat când vorbeşte despre candidaţi cu probleme în justiţie şi i-a amintit că şi el s-a aflat într-o situaţie similară.

„Cum pentru preşedintele Iohannis se pare că a funcţionat prezumţia de nevinovăţie, trebuie să funcţioneze pentru toată lumea. Vreau readuc aminte că Iohannis a candidat la alegerile prezidențiale din poziția de penal, așa cum folosește el astăzi această stupidă expresie, cum atribuie această calitate unora din cei care participă la procesul electoral. Deci, Iohannis a fost penal, şi s-ar putea încă să fie considerat ca atare, pentru că ştiu că a făcut uz de o cale de atac excepţională, care până acum nu era accesibilă tuturor cetăţenilor de rând, şi, în plus, are o problemă în plus faţă de noi, pentru că este şi condamnat”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

I-aș recomanda președintelui să fie mai rezervat și să nu folosească dubla măsură”, a adăugat el.

Copreședintele ALDE a făcut aceste declarații la Biroul Electoral Municipal, unde a mers pentru a depune lista de candidaturi a formațiunii pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri