C. T. Popescu: Grindeanu este limba de pantofi a lui Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
ctp 27 octombrie

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune că președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat noua propunere de premier printr-o conferință de presă la care au participat mai mulți lideri ai partidului pentru a-și reface imaginea „oarecum știrbită” după refuzul președintelui Iohannis de a o desemna pe Sevil Shhaideh. Jurnalistul mai spune Sorin Grindeanu a fost „un element de recuzită”.

Încerc să dau o definiţie scurtă și cuprinzătoare pentru dl Sorin Grindeanu, propunerea de premier a lui Liviu Dragnea, nu a PSD. Dl Sorin Grindeanu este este limba de pantofi a domnului Dragnea. Nu am o definiție mai sugestivă”, a spus Cristian Tudor Popescu.

El a explicat că Sevil Shhaideh nu a apărut alături de șeful PSD și nu a ținut niciun discurs, după ce a devenit premierul propus de PSD, în timp ce Sorin Grindeanu „a fost adus pentru acest exerciţiu nou de putere a domnului Dragnea”.

„După respingerea lui Sevil Shhaideh, puterea absolută a domnului Dragnea în PSD a fost oarecum știrbită. Toată această scenetă pe care am văzut-o în această seară a fost menită să refacă imaginea de lider maximo al domnului Dragnea şi domnul Grindeanu a fost un element de recuzită foarte necesar pentru acest exerciţiu de putere. Ați observat că l-a numit tot timpul Sorin, ca pe un băiat din curtea şcolii”, a spus Cristian Tudor Popescu.

În opinia sa, „nu prea are sens ca dl Iohannis să-l accepte pe dl Grindeanu”.

„Înțeleg că nu are dosare penale, dar nu are importanță, pentru că dl Iohannis nu a invocat niciun motiv la respingerea doamnei Shhaideh. Nu ar avea niciun motiv ca la a doua respingere să invoce un motiv. Dacă-l acceptă, nu știu cu ce se alege prin respingerea anterioară a doamnei Sevil Shhaideh”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri