C. T. Popescu: Iordache a simţit nevoia, în regim de haimana, de golan, să spună: v-am tras-o!

Data publicării:
iordache muie
Gestul obscen facut de Florin Iordache, in Parlament

Gestul obscen făcut de Florin Iordache, în Parlament, la adresa Opoziţiei, arată natura derbedeică, puşlamalică a conducerii PSD, a spus la Digi24 jurnalistul Cristian Tudor Popescu. „Acest ins nu a făcut decât să exhibe natura reală de ţopârlani şi derbei a conducerii acestui partid”, a adăugat jurnalistul.

Vicepreședintele PSD Florin Iordache a arătat semne obscene cu ambele mâini, la adresa Opoziţiei, la capătul unui discurs despre independența țării şi independenţa justiţiei, în care a susținut că PSD și ALDE vor merge mai departe cu modificările legislative din sfera justiţiei.

„Ce a făcut Iordache arată natura derbedeică, puşlamalică a conducerii acestui partid. De fapt, oamenii ăştia sunt niste derbedei de cartier, în cap cu Dragnea. Unii dintre ei sau majoritatea se stăpânesc, au învăţat nişte prefabricate verbale.

Acest ins nu a făcut decât să exhibe natura reală de ţopârlani şi derbei a conducerii acestui partid. Gestul pe care l-a făcut exprimă natura nu numai a acestui ins, ci şi a lui Şerban Nicolae, a lui Drgnea, care o asigură pe Firea că are destulă bărbăţie, a lui Bacalbaşa, asta e natura acestui partid.

Fac eforturi supraomeneşti să nu facă gesturile lui Iordache, toţi din conducere.

Le-a arătat opoziţiei că să nu-şi închipie vreun moment că acolo e vreo Cameră a Deputaţilor într-un stat democratic, cu putere şi opoziţie democratice.

Gestul înseamnă: v-am tras-o, ce regulament, ce Constituţie, ce legi? V-am tras-o, fiindcă putem. Iordache a simţit nevoia, în regim de cartier, de haimana, de golan să spună: v-am tras-o!”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri