Carmen Dan îl atacă pe Grindeanu: E un premier al nimănui

Data publicării:
carmen dan govro

Ministrul de Interne, Carmen Dan, spune că demisiile membrilor executivului nu au fost întîmplătoare. Îl acuză pe Sorin Grindeanu că nu a ajutat miniştri şi susţine că era dificil să lucrezi cu acesta.

Domnul Grindeanu acum este singur. E un premier al nimănui, legat cu lanțul de scaunul de prim-ministru”, a spus Carmen Dan.

Ea spune că de-a lungul timpului nu a găsit înţelegere la premier pentru rezolvarea unr probleme aflate în responsabilitatea Ministerului de Interne.

Am vrut să dăm un semnal foarte clar că nu mai putem continua în această formulă. Noi am conștientizat cred că marea parte dintre miniștri că acest program de implementare nu e al lui Grindeanu, e al partidului, e în interesul românilor și trebuie aplicat unitar. Există un calendar. Sunt măsuri care trebuiau pregătite din 2017 ca să se finalizeze în 2018 sau 2019”, a mai spus ministrul demisionar al MAI.

Carmen Dan susţine că decizia de a demisiona nu a fost discutată înainte de întâlnirea Comitetului Executiv al PSD de miercuri. Spune însă că este o reacţie la felul în care Sorin Grindeanu a lucrat cu miniştrii.

Nimeni nu i-a dat domnului Grindeanu o foaie de hârtie și un pix și a spus notează niste nume care vor fi miniștri. Nimeni nu l-a oprit să spună părerea, poziția atât în cazul CEx-ului pe care nu îl recunoaște cât și în cadrul oficial care ține de Palatul Victoria”, a mai spus Carmen Dan.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri