Carmen Dan nu a discutat cu premierul despre incidentul cu microfonul găsit în casă

Data actualizării: Data publicării:
carmen dan

Premierul Mihai Tudose a evitat să vorbească vineri despre situaţia ministrului de interne, Carmen Dan, care afirmă că a găsit un dispozitiv de înregistrare în apartamentul său.  Mihai Tudose a subliniat că nu a fost sunat de șefa de la Interne, ceea ce arată că aceasta nu a simțit „nevoia”, sugerând astfel că incidentul nu este atât de grav.

Ați mai vorbit cu doamna Carmen Dan despre situația petentă? a fost întrebat premierul Tudose de jurnaliști.

„Nu puteți să spuneți veți mai discuta, fiindcă n-am discutat. Dacă domnia sa simțea nevoia, mă suna. Așa, să o întreb eu ce mai găsește domnia sa prin casă... iertați-mă...”, a răspuns premierul Tudose, părând să minimalizeze gravitatea anunțului făcut de ministrul de interne.

Cuvintele și mimica lui Tudose au strânit râsul jurnaliștilor (vezi video).

Anterior, el declarase că nu a vorbit cu ministrul de interne și nu comentează incidentul, pentru că este o anchetă în curs.

Ministrul de interne, Carmen Dan, a afirmat, miercuri seară, la România TV, că a găsit în apartamentul închiriat în care locuieşte un dispozitiv de înregistrare şi a sesizat Poliţia pentru demararea unei anchete. Ministrul a precizat că a făcut plângere pentru violare de domiciliu. IGPR a anunţat că a ridicat dispozitivul pentru verificări şi că a fost deschis dosar penal pentru violare de domiciliu şi violarea vieţii private. Şi Parchetul ICCJ a anunţat deschiderea dosarului penal.

Dispozitivul găsit în casa în care locuieşte ministrul de Interne Carmen Dan este unul de înregistrare audio ieftin, care ar putea veni din zona privată, a declarat miercuri seară, purtătorul de cuvânt al SRI Ovidiu Marincea, care a anunţat că SRI va oferi tot sprijinul în ancheta asupra acestui caz.

Citiți și: 

Marincea (SRI): Dispozitivul găsit la Carmen Dan este destul de comun, nu e folosit de serviciile de informaţii

V. Ponta: Carmen Dan se face de râs cu povestea asta

Carmen Dan: Am găsit un microfon în casă. Am sesizat poliţia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri