C. Rădulescu: „Poate am vreo bombă atomică! Mi-am bătut joc de doi jurnaliști”

Data actualizării: Data publicării:
646x404

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu și-a justificat declarațiile privind mitraliera pe care are avea-o prin faptul că a vrut „să facă mișto” de cei doi jurnaliști de la Adevărul. Astăzi, Asociația „21 Decembrie 1989” a cerut Parchetului punerea sub acuzare a deputatului în dosarul mineriadei din 13-15 iunie 1990 (Detalii aici).

Cătălin Rădulescu a spus despre cele două interviuri acordate ziarului Adevărul, zilele trecute, că „era o bătaie de joc”.

„Nu e nicio armă în dotare decât de vânătoare, mâine o să spun că am o bombă atomică, ca să îi prostesc iarăși pe anumiți jurnaliști, ca să meargă să vadă. Poate am vreo bombă atomică acasă. Tocmai Poliția s-a dus și a căutat acolo și a văzut că nu e nimic din ce s-a spus, e o nebunie la cap, dar e frumos că jurnaliștii mai pică și în plase de genul ăsta”, a mai spus el.

„Pot să spun ce vreau eu, important e care e realitatea”, a spus deputatul PSD, adăugând că afirmația despre mitralieră nu ar fi fost în timpul interviului. „Interviul se terminase”, a subliniat Rădulescu.

„Nu există nicio armă de la Revoluție. Am vrut să fac mișto de acești jurnaliști pentru că se terminase interviul și am văzut că vor să mă înregistreze. Am zis: fără acordul meu nu mă înregistrați, dacă vreți să vorbesc cu voi la mișto, o să vorbesc. Mi-am bătut joc de doi jurnaliști care nici nu sunt jurnaliști, pentru că se terminase interviul. Când o să se ancheteze opiniile și declarațiile politice în România o să mai vedem. Până atunci, opiniile și declarațiile politice sunt ale mele, le fac când vreau și mi le asum”, a mai spus deputatul.

„Eu am arme de vânătoare, dar pentru că insistau, am vrut să spun ce am vrut ca să mă lase în pace. Între timp, s-au dus, au verificat, sunt două arme de vânătoare mari si late. Nu există nicio armă din timpul Revoluției, mi-am bătut și o să-mi bat joc de ei în continuare”, a continuat el.

Cătălin Rădulescu a mai spus că e o armă de vânătoare cumpărată în 1999 de la stat. „Mai trebuie să faci și asta cu anumiți jurnaliști care spun că nu te înregistrează și te înregistrează”, a mai spus el.

Ce a spus în cele două interviuri pentru Adevărul

Acum două zile, deputatul PSD de Argeş a spus că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui înfruntaţi cu tunuri de apă: „De ce mai stau ca proştii acolo? N-au treabă, n-au serviciu, n-au copii?”.

Mai mult, el a spus că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi este pregătit să o folosească din nou: „Nu o să mi-o ia nimeni în viaţa vieţilor şi o ţin, că poate vreodată, dacă mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag, imediat.”

Ieri, acesta a revenit și a cerut un alt interviu „pentru reglarea situaţiei”. „A rezultat o discuţie în contradictoriu din care ne-am ales cu un singur lucru: am înţeles cum vede un parlamentar PSD  jurnalismul în România anului 2017”, scriu jurnaliștii de la cotidianul citat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri