Cazul Ghiță. Băsescu și Ponta vor fi audiați în comisia de control a SRI

Data publicării:
adrian tutuianu

Comisia pentru controlul SRI are în pregătire noi audieri în cazul Ghiţă-Coldea.

În cazul dezvăluirilor lui Sebastian Ghiţă, legate de vacanţele petrecute de fostul parlamentar alături de şefi din SRI, vor fi chemaţi să dea explicaţii fostul premier Victor Ponta, fostul preşedinte Traian Băsescu şi fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea.

Iar în aproximativ două luni, va fi organizată şi o dezbatere legată și de acoperiţii din presă. Anunţurile au fost făcute de şeful comisiei, Adrian Ţuţuianu.

Am spus la o întâlnire anterioară că intenționăm să chemăm la audieri mai multe persoane, domnii Băsescu, Ponta, alte persoane care ne pot da informații utile și care pot contribui, prin ceea ce vor spune comisiei, la crearea unui tablou mai complet, intenționăm să-i chemăm la audieri și pe Istode și pe Coldea”, a declarat Adrian Țuțuianu, președintele comisiei parlamentare pentru controlul serviciilor.

Legat de prezența sau nu în presă a acoperiților, ni s-a solicitat să facem și o dezbatere publică, în urmă cu două luni. Vom stabili când facem această dezbatere publică, în ce format”, a mai spus, vineri, Țuțuianu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri