VIDEO. Ce spun caracalenii despre gestul lui Iordache. "Eu asta am crezut că-nseamnă a fi parlamentar"

Data actualizării: Data publicării:
caracal

Gestul obscen arătat acum două zile în Parlament de deputatul Florin Iordache a stârnit un val de reacţii şi în Caracal, oraşul său natal. Nici colegii de partid din Olt nu l-au iertat. Mai mult, un poet local a transpus atribuţiile parlamentarului într-o poezie.

Deputatul Florin Iordache a uimit întreaga scenă politică cu gestul lui de dispreţ la adresa Opoziţiei. Cu toate acestea, sunt şi oameni care cred, mai degrabă, că semnul făcut de omul politic a fost unul ca oricare altul.

-Hai, domnule, fiţi serioşi! Nu vă e ruşine?

-Poate a săltat mâinile sus. Nu cred că a făcut semn. Că şi ceilalţi fac tot aşa...

Sunt, însă, şi oameni care îl judecă aspru pe deputatul de Olt.

-În Plenul unui Parlament nu se face aşa ceva niciodată.

-Nu e frumos ce a făcut. Asta e. L-am votat, dar... ştiam că face aşa ceva? Nu ştiam.

-Ce este în ţara asta... Este un haos total.

Cabinetul parlamentar al lui Florin Iordache este la Caracal, în oraşul său natal. De-a lungul timpului, puţini au fost cei care au îndrăznit să-i treacă pragul, pentru a-i cere explicaţii referitoare la hotărârile luate în Parlament.

-Eu n-am pregătirea lui şi mă ia cu vorbele şi mă întoarce cu vorbele cum vrea el.

Gestul obscen al parlamentarului a fost criticat şi de colegii săi de partid din Olt.

Marius Oprescu, vicepreşedinte PSD Olt: Bineînţeles că e de condamnat, dar v-am spus foarte clar: e ceva timp de când domnul Florin Iordache nu reprezintă organizaţia Olt.

Şi, după toate cele întâmplate miercuri în plenul Parlamentului, un poet din Caracal a pus în versuri definiţia cuvântului "parlamentar":

Marian Chiriţă, poet al oraşului Caracal: I-am văzut la TV cum se ceartă, mai cască, dorm, citesc un ziar/ Şi pun la cale ţara cum s-o-mpartă./ Eu asta am crezut că-nseamnă a fi parlamentar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri