Ce spune un europarlamentar despre gestul obscen al lui Florin Iordache

Data publicării:
florin iordache semn
Florin Iordache face semne obscene în Parlament

PSD ar trebuie exclus din grupul socialiştilor şi demcraţilor europeni, dacă va continua lupta anticorupţie şi va servi interesele unor lideri cu probleme în justiţie.O spune Ana Gomes, eurodeputat socialist şi vicepreşedinte al Comisiei speciale pentru infracţiuni financiare din Parlamentul European. Într-un interviu pentru Hotnews, ea a calificat gestul obscen al lui Florin Iordache drept oribil şi dezgustător.

Ana Gomes, eurodeputat socialist: Dacă (membrii PSD - n.r.) vor continua să se lase capturaţi de oameni corupţi ca domnul Liviu Dragnea și să servească agenda acestora, aducând atâta rușine și instabilitate politică ţării, precum și o proastă reputație grupului nostru (socialiştii europeni - n.r.), ar trebui să fie excluși. Reputaţia noastră ca socialiști şi democraţi este sub un atac serios, din cauza comportamentului acestor partide-surori. Este o vulnerabilitate, va tenta celelalte partide să stigmatizeze familia noastră politică din cauza comportamentului celor din ţara dumneavoastră, dacă nu ne vom distanţa de acest comportament.

Reporter: Domnul Iordache, colegul dvs. socialist în Parlamentul României, atunci când a spus asta a arătat și degetele mijlocii poate către Comisia Europeană, poate către opoziţia din România, cine știe? Ca socialistă, cum priviți astfel de gesturi?

Ana Gomes, eurodeputat socialist: Pe mine mama m-a învăţat că, pur și simplu, trebuie să ignori cuvintele și gesturile prostești. Este oribil, desigur, total nepotrivit într-un Parlament și cu atât mai mult în cazul unui politician din familia mea politică. Nu pot să accept asta în niciun fel. Nu știu, poate pe dânsul ar trebui să-l întrebaţi. În opinia mea, comportându-se atât de oribil și dezgustător, a dovedit o lipsă de respect poporul român și funcţia înaltă în care a fost ales.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri