Cioloș: Cred că sunt mulți elevi care s-ar descurca mai bine ca Nicolicea. E un incompetent

Data actualizării: Data publicării:
nicolicea fb

Președintele partidului Plus, Dacian Cioloș, a declarat, la Digi24, că președintele Klaus Iohannis nu ar trebui să fie de acord cu numirea lui Eugen Nicolicea în funcția de ministru al Justiției. „Nu putem înlocui pe cineva care și-a pierdut demnitatea profesională cu un incompetent”, explică Dacian Cioloș.

„Cred că sunt mulți elevi de liceu s-ar descurca mai bine decât domnul Nicolicea. Nu putem înlocui pe cineva care și-a pierdut demnitatea profesională, pentru că a încălcat etica profesională, cu un incompetent. În mod cert, Nicolicea nu e soluția. Președintele trebuie să ceară un ministru al justiției care să apere justiția, nu care să o atace”, afirmă Dacian Cioloș.

Despre o posibilă remanierea a guvernului, fostul premier a declarat:

„Mă interesează cum ieșim din fundătura în care ne aduce PSD-ul. Discuția acum este despre cum să se salveze domnul Dragnea, nu i-a ieșit cu Toader și acum caută altă soluție pentru că se strânge lațul. Vine 20 mai, când se va încheia procesul, și domnul Dragnea e în aceeași logică din 2017: cum să scape.  Și pe banii românilor, pe care românii le plătesc la PSD, se duc pe consultanța străină, apropo de slugi la străini. Domnul Dragnea e o slugă la străini. El se ocupă să sperie”, declară Dacian Cioloș.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri