Claudiu Pândaru: Tăriceanu și-a dat seama că există acest 'stat paralel' când a fost chemat la DNA

Data actualizării: Data publicării:
pandaru tariceanu

Claudiu Pândaru, jurnalist Digi24, a comentat afirmațiile făcute marți de Călin Popescu Tăriceanu la o conferință de presă cu privire la „statul paralel”.

Vine al doilea om în stat și ne descrie un stat paralel pe care nu îl înțelege nimeni foarte clar, în afară de domnia sa. De unde-l iei și cum te lupți cu el? Prioritatea acestor domni înțelegem că e reformarea justiției. Bun. Domnul Tăriceanu a fost premier în 2008. Atunci nu l-am auzit nici măcar o dată vorbind despre statul paralel. Știți când și-a dat seama că există acest stat paralel? Când și el a fost chemat la DNA. Până să fie chemat la DNA, statul paralel nu exista în vocabularul domnului Tăriceanu. După, a început să apară”, a spus jurnalistul Claudiu Pândaru.

Dacă ar exista acest stat paralel, atunci domnii Tăriceanu, Dragnea și alți domni și doamne înseamnă că sunt de-a dreptul inutili acolo unde sunt ei acum. Fiindcă ei reprezintă în acest moment statul. Doi, să facă un pas concret. Altfel, doar dacă ieși la televizor și vorbești despre o fantomă, care n-are nume, n-are niște acțiuni concrete. Ba da, sunt niște acțiuni concrete. Domnii aceștia uită să spună care sunt acțiunile acestui 'stat paralel' cu care se luptă ei: dosarele lor penale”, a punctat jurnalistul.

El a vorbit și despre declarația 600, precizând că circa 10.000 de oameni au depus deja acest forumlar la ANAF, printre care și el, pentru că au încredere în stat. „Acum, dacă se anunță o nouă declarație 600 sau 700, românii ce ar trebui să facă, să stea vreo două luni să vadă dacă ministrul de finanțe se răzgândește?”.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri