Cozmin Gușă: Partidele au un produs, care se numește candidat, pe care ne obligă să-l promovăm gratuit

Data publicării:
160419 c gusa 003 INQ Octav Ganea 1

Nici n-am cerut, nici nu ni s-au oferit, nici nu ne-am întâlnit”, a spus Cozmin Gușă.

„Cu Ludovic Orban, în marginea acestui dosar, până la 20 martie, nu m-am întâlnit de un an și jumătate. Suntem amici într-un fel. A fost contracandidatul meu când am candidat la primărie”, a spus el.

„Poate că acest caz Orban o să-i învețe pe politicieni despre cele două mari restanțe pe care le au: legea finanțării partidelor și felul în care își bat joc de mass-media și TV în timpul campaniei”, a adăugat Cozmin Gușă.

„Televiziunile private sunt obligate să presteze pe gratis şi pentru toți candidații, în condițiile în care asta nu înseamnă economie de piață. Partidele au un produs, care se numește candidat, pe care ne obligă să-l promovăm gratuit, ei câștigând mereu din asta. Aşa cum e acum nu e corect”, a adăugat Cozmin Gușă.

Moderatorii sau jurnaliștii nu aveau ce să discute cu candidații. Dacă au venit candidați în această perioadă, nu m-am interesat, ei au fost trimiși la șeful partidului lor ca să se centralizeze această colaborare, pentru că altfel se ajunge la tot felul de suspiciuni și la cazuri nefericite, cazul lui Ludovic Orban”, a spus Ludovic Orban.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri