CTP, despre controlul ANAF la Rise Project: E o acțiune de jupân de județ, de mafie județeană

Data actualizării: Data publicării:
cristian tudor popescu, la digi24_septembrie 2015

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a criticat, în termeni duri, descinderea anhajaților ANAF în redacția Rise Project. Asta după ce jurnaliștii au anunțat că sunt în posesia unui raport secret al fostei „Doi și-un sfert”, serviciul secret al Ministerului de Interne, din care ar rezulta indubitabil legăturile șefului PSD, Liviu Dragnea, cu SC Tel Drum SA.

În context, Cristian Tudor Popescu a remintit că, în alt caz, șefa DNA este acuzată de politicieni și „inși din media” că ar fi presat stalinist procurorii să facă anumie dosare.

Dacă acolo e stalinism, atunci năvala asta ANAF - al cărui vicepreședinte, domnul Tunaru Florin, este trezorier PSD Teleorman și asociat al domnului Dragnea – cum s-a putea numi? Mai ales că jurnaliștii de la Rise Project au publicat și un material despre afacerile din Brazilia ale domnului Dragnea”, a spus jurnalistul.

Să faci așa ceva când, în mod clar, era vorba acum de șeful PSD...stilul acțiunii este de jupân de județ. Așa cum am spus de atâtea ori despre domnul Dragnea, asta este principala sa caracteristică: toate acțiunile sunt de mafie județeană”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

Liviu Dragnea susține, într-un comunicat, că nu are nicio legătură cu acestă acțiune. „Nu am nici o implicare în prezența unor inspectori ANAF în redacția Rise Project. Sunt indignat de ceea ce se întâmplă. Cer ca ministrul de Finanțe și șeful ANAF să dea explicații imediat privind prezența inspectorilor ANAF în redacția Rise Project”, mai spune Liviu Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri