CTP, despre teoria lui Lăzăroiu - Firea vs Dăncilă: Se autotorpilează Dăncilă mult mai eficient

Data actualizării: Data publicării:
BEC - DEPUNERE - DANCILA FIREA ganea inquam
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre teoria prezentantă de sociologul Sebastian Lăzăroiu potrivit căreia Gabriela Firea „o sabotează” pe Viorica Dăncilă, pentru ca aceasta să nu-și atingă obiectivul din alegeri, respectiv accederea în turul al doilea al prezidențialelor. Gazetarul este de părere că nu este nevoie ca Firea să „o torpileze” pe Dăncilă, pentru că liderul PSD se autotorpilează mult mai eficient. Și a dat ca exemplu incidentul de astăzi, din comuna Buciumi, județul Salaj, unde premierul demis a efectuat o vizită de campanie.

Cristian Tudor Popescu: „Apropo de teoria domnului Lăzăroiu despre cum o torpilează indirect Firea pe Dăncilă. Păi s-a autotorpilat Dăncilă mult mai eficient. Astăzi, în faza cu fotografia.

Ăsta mi se pare cel mai teribil moment pentru un om politic...

Omul ăsta slăbuț, cu șepcuța aia a lui pe cap, nu era în program, a avut o observație extrem de corectă. L-am ascultat cu atenție... A spus: „Am văzut cum luați bani, la știri, în fiecare seară”. Păi ăsta... marțafoiul, Teodorovici, de câte ori a luat cu dobândă nu știu cât, împrumuturi? Păi ultima dată erau 600 de milioane, ceva de genul ăsta. Astea se anunțau. Și omul spune că „am auzit că luați bani mereu și că vă împrumutați continuu”.

Și cum îi răspunde Dăncilă? Cu „gradul de îndatorare de 35 la sută din PIB”. Ăsta e răspuns... 

Știți în ce situație se afla Dăncilă aici? În situația unei fete de la casa de cultură Turturele, unde are loc un bal dansant și stă pe margine și n-o invită nimeni la dans. Și ea iese din margine și se duce la un băiat și spune „Nu mă inviți și pe mine la dans?”. Sau cum se mai face acum prin cluburi: „Și ce vrei să-mi spui?”. Se duce câte o fată când vrea să agațe un băiat.

E, omul ăsta nu vrea să să-i spună nimic și nu vrea să facă poză cu ea. Deci în locul lui Dăncilă mă îngropam în pământ până la gât”.  

Citiți și:  CTP: Ce mesaj transmite Dan Barna cu pisicul ăla?

CTP: Doamna Firea este cel mai alunecos, veninos şi pervers personaj care poate fi invitat dintre politicienii momentului

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri