D. Cioloş, la Digi24: Procedural, deja este târziu pentru anul acesta să avem alegeri anticipate

Data actualizării: Data publicării:
ciolos crop

Dacian Cioloş, preşedintele PLUS, a declarat la Digi24 că ar fi fost bine să fi avut loc mai devreme alegeri anticipate în România, pentru că fiecare săptămână cu guvernarea actuală costă bani. „Procedural, deja este târziu pentru anul acesta să avem alegeri anticipate, dar cert e nevoie de un alt guvern mai responsabil”, a spus Dacian Cioloş.

Propunem alegeri anticipate de mai multă vreme, ar fi fost bine să fi avut loc mai devreme, pentru că fiecare săptămână acum ne costă bani cu toate prostiile pe care le face guvernarea PSD-ALDE.

România are o oportunitate economică de creare de locuri de muncă, de atragere de investiţii, avea oportunitatea preşedinţiei UE, putea să îşi impună pe agendă lucruri care contează. Asta vrea şi domnul Dragnea, ca România să conteze în UE. Păi contează când nu te comporţi ca o slugă. Dar cine l-a pus să fie slugă în UE? Aşa se comportă domnul Dragnea. Dacă ai la guvernare oameni care ştiu să apere interesul României, România va fi respectată la nivelul UE.

Am propus alegeri anticipate pentru că avem nevoie de o majoritate politică legitimă, legitimată prin alegeri.

Procedural, deja e târziu pentru anul acesta să avem alegeri anticipate, dar cert şi clar e că e nevoie de alt guvern mai responsabil decât cel de acum ne duce la sapă de lemn”, a spus Dacian Cioloş.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri