Dan Barna a votat: „Este momentul în care românii pot să-și exprime părerea. Veniți la vot”

Data actualizării: Data publicării:
dan barna

Dan Barna, președintele USR, a votat la Sibiu, la alegerile europarlamentare și referendumul pentru justiție. Liderul USR a spus că este momentul ca românii să-și exprime părerea, oricare ar fi aceasta.

„Am votat alături de colegii mei, alături de candidatul care va deveni europalementare de Sibiu, Nicu Ștefănuță. Am votat pentru competențe și onestitate în Europa. Este momentul în care românii pot să-și exprime părerea lor, oricare ar fi aceasta, de aceea mesajul este unul clar si explicit: Veniți la Vot. Sunați prieteni, colegi. Cu cât suntem mai mulți, cu atâta România de astăzi își va exprima vocea și va fi recunoscută. Haideți la vot. Avem mare încredere în România”, a declarat Dan Barna, președintele USR, la ieșirea din secția de votare.

Românii din toată lumea votează azi, 26 mai 2019, la alegerile europarlamentare 2019. Primele urne de vot s-au deschis în Noua Zeelandă, sâmbătă, la 22.00, ora României (n.r. - duminică, ora 7.00 locală). Alături de români, toți europenii din statele membre UE își vor alege viitori reprezentanți în Parlamentul European pentru următorii 5 ani.

România are alocat un număr de 33 de locuri în PE, din totalul de 751 disponibile. Fiecare partid care participă la alegerile europarlamentare de anul acesta va primi un număr de mandate proporțional cu numărul de voturi obținute.

Ghidul alegătorului informat. Toate detaliile pe care trebuie să le știi înainte să te prezinți la urne

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri