De ce o susține PSD pe Maria Grapini pentru alegerile europarlamentare 2019

Data actualizării: Data publicării:
DIPLOMA GRAPINI EXPERTA ROMANA FACEBOOK

Maria Grapini, în prezent europarlamentar din partea Partidului Puterii Umaniste, candidează pentru un nou mandat, de data aceasta pe listele PSD. Președintele partidului, Liviu Dragnea, a explicat într-o conferință de presă de ce o susține pe Maria Grapini, cunoscută pentru greșelile gramaticale pe care le face și, recent, prin atacul dur în Parlamentul European la Laura Codruța Kovesi, candidată pentru funcția de procuror șef al viitorului Parchet European.

În afară de Maria Grapini, pe listele PSD se mai află și alți candidați surpriză: jurnalista Carmen Avram și Chris Terhes, un preot cu cetățenie româno-americană.

În ceea ce privește cei trei colegi de partid, acum cu noi, Carmen Avram, Cristian Terhes și Maria Grapini, nu a fost nicio ezitare la niciunul dintre ei din partea colegilor noștri - și nu azi au aflat colegii de ei”, a spus Liviu Dragnea.

Despre Maria Grapini, el a spus: Este „un europarlamentar pe care eu îl apreciez, o și cunosc de foarte mult timp, și tot partidul o apreciază – și cred că nu numai partidul - pentru pozițiile avute în Parlamentul European și adoptate fără rezervă, teamă sau ezitare. O bună româncă și un patriot bun”.

Sunt foarte bucuros ca sunt la noi pe listă împreună cu ceilalți colegi care vor crea o echipă de încredere, care vor rămâne împreună, nu cum s-a întâmplat în acest mandat, cand unii au plecat într-o parte și în alta și românii vor simți că cel puținun grup de europarlamentari români se bate pentru țară”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă poziția Mariei Grapini în Parlamentul European privind candidatura Laurei Codruța Kovesi pentru șefia Parchetului European a contat în alegerea ei, Dragnea a răspuns: „A contat toată activitatea Mariei Grapini”.

Întrebat dacă a sesizat greșelile gramaticale ale Mariei Grapini, Dragnea a răspuns: „Sesizați-le voi”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri