Declarațiile contradictorii ale lui Liviu Dragnea privind ambasadorii

Data publicării:
170614_CONFERINTA_DRAGNEA_TARICEANU_02_INQUAM_Photos_George_Calin

După ce ambasadele din România s-au arătat îngrijorate de schimbările avansate pentru sistemul judiciar, pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, îl încearcă acelaşi sentiment. Motivul e însă diferit. Spune liderul social-democrat că în România „există ambasadori care îşi permit să le interzică parlamentarilor şi dreptul de a începe dezbaterea proiectului de modificare a legilor justiţiei”.

Și eu sunt îngrijorat când văd nişte ambasadori în România care îşi permit să ne interzică şi dreptul de a începe o dezbatere, urmează să ni se interzică dreptul de a gândi. Sunt îngrijorat de faptul că procurorii au început să certe judecătorii, mă interesează să văd ce spun asociaţiile magistraţilor şi UNJR şi am văzut că acolo există o susţinere pentru acele prevederi. Sigur că în final decizia va fi luată în Parlament, după dezbatere, cumpănire serioasă, nu pentru a subjuga ideea de justiție în România”, a spus azi Liviu Dragnea.

Și eu sunt îngrijorat când ambasadorii merg la ministere în fiecare zi să promoveze interesele unor companii străine, poate cineva se gândeşte că şi asta înseamnă act de corupție”, a spus astăzi Liviu Dragnea.

O declaraţie suprinzătoare din partea lui Liviu Dragnea, în condițiile în care, în urmă cu doar două zile, la o întâlnire cu ambasadorii români, şeful Camerei Deputaţilor le recomanda acestora să procedeze precum diplomaţii străini de la noi. Adică să se implice mai mult şi să susţină cu tenacitate interesele ţării lor.

Văd cu mare invidie ce fac ambasadorii străini în București. Văd cu câtă tenacitate promovează interesele economice ale ţării lor. A fost o încurajare ca şi ambasadorii noştri să facă acest lucru. Să nu uităm că dimensiunea economică e printre cele mai importante. De câte ori vine un înalt oficial, vine cu lista clară de interese pentru țara lui. Ar trebui să avem o implicare mult mai clară şi fiecare să ne gândim că tot ce facem trebuie să aibă o contribuție la o viaţă mai bună pentru români”, spunea Liviu Dragnea în 29 august.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri