Dragnea a explicat de ce a rămas repetent

Data actualizării: Data publicării:
dragnea

Liviu Dragnea ar fi vrut împreună cu mai mulți colegi să repete un an de studii, în timpul facultării, a spus-o chiar el, ca urmare a dezvăluirilor făcute de unul dintre profesorii săi.

Este foarte interesant că au început să fie scoși de la naftalină foarte mulți oameni”, a spus Liviu Dragnea.

Eu am mai abordat subiectul ăsta acum câțiva ani de zile, de vreo câteva ori. În anul trei sau patru, mai mulți colegi, cu unii cântam în formație, cu alții aveam alte activități, am decis să mai prelungim cu un an. Decizie pe care am luat-o și dacă aș mai fi încă o dată în situația aia aș lua aceeași decizie, ca să mai stăm un an în plus acolo. A fost o întreagă istorie cu fuga de la examene, fugăriți prin curtea institutului... asta e!”, a adăugat Liviu Dragnea, joi.

La începutul lunii, profesorul universitar Mircea Oprean, fostul soț al lui Zoe Ceaușescu, a povestit că i-a fost profesor lui Liviu Dragnea, pe când acesta studia la Politehnică, dar că social-democratul a rămas repetent. La noi atunci erau două direcții, direcția asta la care eram eu cu transmisii automate, și altă direcție cu service-uri, cu întreținere. N-a venit pe direcția mea, că era mai greu, a mers pe cealaltă. Dar și așa a rămas repetent”, și-a amintit profesorul de transmisii pentru automobile.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri