Dragnea: Cătălin Rădulescu „riscă foarte multe lucruri”

Data publicării:
161227_PARLAMENT_DRAGNEA_01_INQ_Octav_Ganea

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu „riscă foarte multe lucruri”, a spus astăzi Liviu Dragnea în legătură cu afirmațiile din ultima perioadă a acestuia.

Am o părere mai mult decât proastă în legătură cu afirmaţiile lui. Mie mi se pare, dincolo de faptul că sunt neavenite, mi se par periculoase, nu am competenţe, nu ştiu dacă mai poate avea dreptul să mai aibă acele arme. Un om nu se poate juca cu aceste afirmaţii ameninţând că le foloseşte şi să aibă dreptul să poarte legal arme”, a spus Liviu Dragnea.

O să discutăm în partid lucrul ăsta, pentru că nu iau decizii singur”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă deputatul PSD riscă excluderea din partid, liderul social-democraților a spus că „riscă foarte multe lucruri”.

PSD nu este de acord cu asemenea comportament”, a completat el, adăugând că nu a vorbit cu Cătălin Rădulescu de când a făcut aceste declarații.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție verifică infracțiunea de tulburare a liniștii publice, după ce parlamentarul Cătălin Rădulescu a făcut declarații controversate despre protestatarii din Piața Victoriei.

Deputatul PSD de Argeş Cătălin Rădulescu a spus, într-un interviu pentru Adevărul, că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui înfruntaţi cu tunuri de apă.

„De ce mai stau ca proştii acolo? N-au treabă, n-au serviciu, n-au copii?”. Mai mult, el spune că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi este pregătit să o folosească din nou: „Nu o să mi-o ia nimeni în viaţa vieţilor şi o ţin, că poate vreodată, dacă mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag, imediat”.

Astăzi, într-o intervenție la Digi24, deputatul PSD și-a justificat declarațiile privind mitraliera pe care are avea-o prin faptul că a vrut „să facă mișto” de cei doi jurnaliști de la Adevărul.

„Nu e nicio armă în dotare decât de vânătoare, mâine o să spun că am o bombă atomică, ca să îi prostesc iarăși pe anumiți jurnaliști, ca să meargă să vadă. Poate am vreo bombă atomică acasă. Tocmai Poliția s-a dus și a căutat acolo și a văzut că nu e nimic din ce s-a spus, e o nebunie la cap, dar e frumos că jurnaliștii mai pică și în plase de genul ăsta”, a mai spus el.

Tot astăzi, Asociația „21 Decembrie 1989” a cerut Parchetului punerea sub acuzare a deputatului în dosarul mineriadei din 13-15 iunie 1990.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri