Dragnea: „Eu încă sper ca Tudose să rămână prim-ministru”

Data actualizării: Data publicării:
171013_TUDOSE_DRAGNEA_00_INQUAM_Photos_George_Calin

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, la Bacău, că „speră” ca premierul Mihai Tudose să rămână în funcție.

Liviu Dragnea a comentat și propunerea făcută de deputatul Cătălin Rădulescu, de a retrage sprijinul politic pentru echipa Tudose-Ciolacu, solicitând întruniraea de urgență a Comitextului Executiv al PSD.

„Am citit. Eu încă sper ca Tudose să rămână prim-ministru. Punct”, a spus, scurt, Liviu Dragnea.

Citește și ”Miza asaltului împotriva lui Liviu Dragnea depășește granițele României”

Liderul PSD face zilele acestea un turneu în judeţele din Moldova, pentru a se întâlni cu şefii de organizaţiilor teritoriale. Discuţiile au loc înaintea şedinţei Comitetului Executiv al partidului, unde premierul Mihai Tudose este aşteptat să vină cu propuneri concrete de restructurare a Guvernului.

Se așteaptă ca la Comitetul Executiv Național de la finalul lunii să se voteze dacă va exista o restructurare a Guvernului, variantă pe care Liviu Dragnea nu o susține, dar pe care o promovează premierul Mihai Tudose. O altă temă de discuție este aceea a organizării unui congres extraordinar al partidului pentru stabilirea candidatului la prezidențiale, congres cerut de președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, dar cu care Dragnea nu este de acord.

Întâlnirile vin, de asemenea, la câteva zile după ce Bădălău le-a dat colegilor din partid o scrisoare în care vorbește despre „șubrezirea democrației interne” în PSD. Liviu Dragnea a spus că este vorba despre „un document bun”, care va fi discutat la următorul CExN al PSD.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri