Dragnea: Nici vorbă să dezincriminăm abuzul în serviciu

Data actualizării: Data publicării:
dosare

Președintele PSD, Liviu Dragnea, îl contrazice pe colegul său de partid Cătălin Rădulescu. Nu se pune problema dezincriminării abuzului în serviciu, spune el.

Nu am fost de acord cu declarațiile domnului Cătălin Rădulescu, drept pentru care nu avem în intenție să dezincriminăm abuzul în serviciu. Nici vorbă de așa ceva”, a spus el.

Declarația sa, făcută după ședința Comitetului Executiv Național al PSD, vine după ce deputatul PSD Cătălin Rădulescu, supranumit „deputatul mitralieră” ca urmare a declarațiilor făcute anul trecut, în contextul protestelor generate de OUG 13, a declarat că va propune modificarea Codului penal în sensul dezincriminării totale a abuzului în serviciu. De asemenea, social-democratul a spus că legislația va fi modificată astfel încât o persoană să fie considerată nevinovată până „nu are condamnare finală la CEDO”.

Dragnea a respins dezincriminarea abuzului în serviciu la câteva ore după ce comentase declarația lui Rădulescu spunând: „Orice membru este liber să facă orice propunere în programul de guvernare. Ce e foarte important este forma finală, care va fi adoptată la nivel politic vineri”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri