Dragnea: Nu cred că va fi niciun ministru cu probleme de integritate. Rovana Plumb ce problemă are?

Data actualizării: Data publicării:
PACHET_BELINA_160208_liviu dragnea rovana plumb_05_inq_octav_ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la începutul şedinţei Comitetului Executiv al PSD în care va fi stabilită componenţa noului guvern, că nu crede că în Guvern se va regăsi vreo persoană cu probleme de integritate, iar întrebat despre Rovana Plumb, propusă pentru postul de vicepremier, Dragnea a răspuns: „Dar ce problemă are?”

Dragnea a spus că au fost consultări cu preşedinţii organizaţiilor judeţene, că unele propuneri ale acestora au fost acceptate şi că există două-trei ministere pentru care sunt mai multe propuneri, urmând să se voteze nominal pentru fiecare.

„Acum le girez şi eu (propunerile de minişti - n.r.), au fost consultări cu preşedinţii organizaţiilor judeţene, iar unele propuneri nu au fost acceptate de doamna Viorica Dăncilă. S-ar putea să fie două-trei  domenii cu mai multe opţiuni şi se va tranşa prin vot. Va fi vot nominal pentru fiecare propunere”, a afirmat Dragnea.

Întrebat dacă i-a trimis aceste propuneri preşedintelui Klaus Iohannis, liderul PSD a spus că nu, pentru că nu îi putea trimite „o listă cu opţiuni”.

El a mai spus că nu crede că în Guvern se va regăsi vreo persoană cu probleme de integritate: „Nu cred că va fi niciun ministru cu probleme de integritate”.

Întrebat cum comentează cazul Rovanei Plumb, Dragnea a răspuns: „Dar Rovana Plumb ce probleme are? Din moment ce a fost respinsă (solicitarea DNA de încuviinţare a urmăririi penale- nr.) înseamnă că nu mai are niciun fel de calitate (în dosarul Belina)”.

Sursa: Digi24, News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri