E. Teodorovici, la Digi24: Azi, un consilier al lui Iohannis a sunat în minister pentru informaţii. Vrei informaţii, sună-mă pe mine!!

Data actualizării: Data publicării:
teodorovici psd ro

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat la Digi24 că un consilier al preşedintelui Klaus Iohannis a sunat vineri la minister, pentru a cere informaţii. „Dacă vrei informaţii, sună-mă pe mine!”, a declarat ministrul.

Întrebat cum comentează declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis pe tema bugetului, Eugen Teodorovici a răspuns: „Dacă domnul preşedinte ar uza de buna mea deschidere pentru cifre exacte... Azi unul dintre consilierii săi a sunat la mine în minister să ceară informaţii. Dacă vrei să primeşti informaţii, sună-mă pe mine! Nu mă duc în casa nimănui să întreb pe cineva. Cere-mi oficial! A avut din partea mea toată deschiderea.

Consilierul trebuia să sune la cel care coordonează instituţia. Tot timpul le-am pus date la dispoziţie. Nu îmi permit să ascund date, nu îmi bat joc de carierea mea şi de români. Să îmi dea preşedintele un exemplu clar”.

Ministrul Finanțelor a refuzat să dea numele consilierului şi pe cine a sunat acesta.

Președintele Klaus Iohannis consideră că bugetul pe 2019, adoptat vineri de Parlament, „arată disprețul total al coaliției majoritare față de așteptările românilor” și „reprezintă cel mai elocvent exemplu al unei guvernări care amanetează viitorul românilor”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri