Firea îl provoacă la dezbatere pe Orban: Să vadă țara că e incompetent, i-am studiat toate deciziile ca viceprimar

Data actualizării: Data publicării:
gabriel firea

Gabriela Firea îl provoacă „public” pe Ludovic Orban la dezbatere. Primarul general al Capitalei spune că dorește o dezbatere cu premierul României ca să demonstreze că este incompetent. „Cred că atunci când adoarme se gândește la mine și când se trezește la fel”, a declarat primarul general.

„Mi-aș dori o dezbatere în turul doi. Aceasta ar fi necesară și staff-ul domnului președinte ar trebui să-l sfătuiască să participe. De asemenea, eu îl invit la o dezbatere, îl provoc public pe domnul premier Orban, pentru că vrea să ne demonstreze că le știe pe toate și de regulă cei care vor să demonstreze că le știu pe toate sunt de fapt foarte superficiali și nu știu nimic. Sunt adevărate calamități la locul de muncă” a spus Gabriela Firea.

„La instalarea tuturor miniștrilor a avut o referire la adresa mea. Se pare că îl inspir. Când adoarme se gândește la mine, când se trezește se gândește la mine. Sunt măgulită. Îl provoc la o dezbatere pe teme actuale pentru a vedea toată țara cât e de incompetent. A fost viceprimar, nu a făcut nimic, i-am studiat toate deciziile... Repet, o adevărată calamitate”, a adăugat Firea.

Firea nu se teme de alegerile locale din 2020: Românii s-au săturat de minciuni și manipulări

Întrebată dacă se teme de alegerile locale de anul viitor, ținând cont că Iohannis a câștigat în toate sectoarele din București, Firea a negat. „Deloc. Sunt din ce în ce mai încrezătoare că românii, inclusiv cei din București s-au săturat de minciuni, de manipulări, de campanii toxice pe Facebook și își dau seama și fac diferența între competenți și incompetenți. Incompetenții sunt cei care au preluat această guvernare”, a declarat primarul general.

Candidatul PNL, Klaus Iohannis, a obținut cele mai multe voturi în toate cele șase sectoare ale Capitalei, fiind urmat de Dan Barna și Viorica Dăncilă, potrivit datelor provizorii din toate secțiile de votare publicate de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri