Gorghiu: Cioloș ar fi putut să întoarcă serviciile făcute de PNL

Data actualizării: Data publicării:
gorghiu

Senatorul liberal Alina Gorghiu a declarat, vineri, la Timişoara, că PNL l-a susţinut necondiţionat pe fostul premier Dacian Cioloş şi de multe ori a „strâns din dinţi”, iar acesta ar fi trebuit să „întoarcă serviciile” şi să se înscrie în partid.

 

„Dacian Cioloş a anunţat ieri (joi - n.r.) că îşi va face un ONG cu valenţe politice. Domnul Cioloş a fost prim-ministru al României un an de zile, iar singurul partid care l-a susţinut în mod onest, necondiţionat, a fost PNL, deşi de multe ori am strâns din dinţi faţă de această atitudine necondiţionată. Atitudinea lui faţă de PNL a fost una ezitantă. Cred că ar fi putut să întoarcă serviciile pe care PNL i le-a făcut, înscriindu-se în acest partid. Are şi domnia sa o echipă bună, de experţi, ar fi fost un pas pe care l-aş fi apreciat, dacă venea în interiorul partidului şi ar fi întărit această echipă”, a declarat Alina Gorghiu, vineri, într-o conferinţă de presă care a avut loc la sediul PNL Timiş.

Alina Gorghiu prezice chiar un eșec al ONG-ului lui Dacian Cioloș. „Altfel, dacă va merge pe ideea cu ONG-ul, nu cred că va avea succes, ba chiar intuiesc un eşec. Este o opţiune personală şi fiecare, mai devreme sau mai târziu, va avea efectele acţiunilor sale”, a spus Alina Gorghiu.

Fostul premier Dacian Cioloş a declarat, joi, într-un interviu la RFI, că organizaţia neguvernamentală pe care o va lansa alături de membri ai guvernului pe care l-a condus ia în calcul „foarte serios” inclusiv „un proiect politic nou, o mişcare politică sau un partid politic”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri