Informații Digi24: 30 de lideri de organizații au semnat o scrisoare cerând demisia premierului

Data actualizării: Data publicării:
Tudose_Inquam Ganea
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

În jur de 30 de lideri de organizații locale ale PSD au semnat o scrisoare prin care cer tranșarea conflictului dintre Liviu Dragnea și Mihai Tudose prin demisia premierului, spun surse citate de Digi24.

Scrisoarea prin care s-ar cere demisia guvernului Tudose ar fi fost semnată atât la Parlament, în biroul lui Liviu Dragnea, cât și la sediul PSD, înaintea CEx. Scrisoarea ar fi fost semnată de mai mulți lideri - și din teritoriu, și din fruntea PSD.

Despre această scrisoare pare să fi vorbit Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, înaintea ședinței CEx menite să tranșeze confluctul dintre președintele partidului și premier. „Am auzit că la cabinetul președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, s-au strâns semnături de la președinții de organizații județene. Dacă așa s-a întâmplat așa mi se pare că e profund în neregulă, neprincipial și trebuie să promovăm normalitatea”, a declarat Negoiță. 

Anterior, întrebat despre scrisoarea pe care ar fi semnat-o 30 de lideri de organizații, prin care cer retragerea sprijinului politic pentru Tudose, și nr. 2 din PSD, Niculae Bădălău, declarase: „Nu știu, dar nu e statutar așa ceva”. Înainte de ședința CEx, Niculae Bădălău a fost la guvern și a vorbit cu premierul Tudose.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri