Ionescu-Quintus: Eu am să mor, PNL nu moare

Data actualizării: Data publicării:
quintus

Mircea Ionescu-Quintus a împlinit, sâmbătă, un secol de viaţă. Liberali din toată ţara s-au strâns la petrecerea-surpriză organizată în onoarea seniorului liberal la Cercul Militar Naţional, relatează Digi24.

Liberali din toată ţara au ajuns încă de la orele prânzului la Cercul Militar Naţional pentru a-şi serba seniorul.

La mulți ani, multă sănătate și cât mai multe bucurii și de acum înainte. Este vorba despre o personalitate cu totul ieșită din comun, îi port o stimă deosebită, este un model, cred, pentru oricare dintre noi, ne-a oferit un exemplu de viață trăită la maximum”, spune Nicolae Robu, primarul Timişoarei.

Să fie în continuare așa cum este acum. 100 de ani e o vârsta formidabilă, nu mulți oameni ajung la 100 de ani”, afirmă Theodor Stolojan.

Vreau să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru PNL și pentru România”, spune Puiu Hasotti.

A intrat în viaţa politică la numai 19 ani şi i-a avut drept mentori pe Nicolae Iorga şi Gheorghe Tătărăscu. A luptat pe frontul de est în cel de-al Doilea Război Mondial. A suferit represaliile regimului comunist şi a stat închis în lagăre. Acum, ajuns la venerabila vârstă de 100 ani, Mircea Ionescu Quintus spune că îşi mai doreşte un singur lucru:

Sănătate, să ne ajute Dummnezeu prin momentele astea mai puțin favorabile prin care trecem noi toți”, afirmă Mircea Ionescu Quintus, preşedintele de onoare al PNL.

De peste 80 de ani în Partidul Naţional Liberal, preşedintele de onoare al PNL se gândeşte în continuare la binele partidului.

Am trăit în Partidul Naţional Liberal momente mult mai grele. Am avut destule momente puţin favorabile mie, dar am izbutit şi aceasta e mândria mea că am izbutit să refac Partidul Naţional Liberal. Partidul ăsta nu moare. Eu am să mor, dumneavoastră o să muriţi, partidul acesta nu poate să lipsească ţării româneşti”, adaugă Mircea Ionescu Quintus, preşedintele de onoare al PNL.

Vineri, seniorul liberal a primit decoraţia Ordinul Steaua României în grad de Ofiţer de la preşedintele Klaus Iohannis.

Dacă din cei 100 de ani pe care îi împlinesc chiar astăzi, 3 sfeturi mi-am servit țara și concetățenii, dacă n-am făcut ce trebuia înseamnă că eu sunt de vină. Doresc să ne fie bine cum am avut perioade foarte bune în această țară”, precizează Mircea Ionescu Quintus, preşedintele de onoare al PNL.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri