L-ar numi Iohannis pe Dragnea premier? Răspunsul președintelui

Data actualizării: Data publicării:
Klaus Iohannis

Preşedintele refuză să răspundă provocărilor lansate de liderul partidului de la putere. Klaus Iohannis nu comentează avertismentul lui Liviu Dragnea, care spune că s-a terminat perioada de pace cu Palatul Cotroceni.

Întrebat dacă l-ar numi premier pe Liviu Dragnea dacă ar intra în vigoare Codul Administrativ, președintele a evitat un răspuns clar. Potrivit proiectului la care lucrează Ministerul Dezvoltării, cei care au o condamnare vor putea face parte din Guvern dacă se reabilitează.

Sunt chestiuni atât de ipotetice încât nu cred că e bine să le discutăm azi. Au existat foarte multe proiecte pe mesele multor Guverne şi lucrurile trebuie să evolueze într-o anumită logică. E o fază atât de incipientă, încât nu are rost să discutăm”, a spus Klaus Iohannis.

Preşedintele a vorbit şi despre avertismentul lansat de Liviu Dragnea pe scena politică.

Liviu Dragnea spunea că instituţiile statului, în frunte cu preşedintele României ar trebui să aprecieze pacea pe care PSD a vrut să o facă, dar vede că nu se întâmplă acest lucru şi declară un fel de război”, a fost întrebarea unui jurnalist. „N-am urmărit aceste declaraţii, aşa că n-am ce comenta”, a fost răspunsul președintelui.

Cât despre posibila implicare a lui George Soros în politica românească, şeful statului a spus că nu are astfel de informaţii.

Nu cunosc aşa ceva. N-am nicio apreciere la această chestiune”, a spus el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri