Lider PSD: În MAI trebuie făcute schimbări

Data publicării:
jandarmerie

Un lider PSD îi cere ministrului de Interne să facă schimbări în instituţia pe care o conduce. Codrin Ştefănescu crede că jandarmeria a fost foarte indulgentă, sâmbătă, atunci când a permis ca 200 de protestatari să strice bucuria a 2 milioane de bucureşteni. Se referă la incidentele care au însoţit desfiinţarea târgului pe care Primăria Capitalei voia să îl organizeze în faţa Guvernului.

Zeci de oameni erau adunaţi în Piaţa Victoriei pentru un protest paşnic. La un momente dat a izbucnit o altercaţie între unul dintre protestatari şi un trecător care nu era de acord cu manifestaţiile. În filmarea făcută de un alt protestatar se vede cum bătrânul devine violent şi îl loveşte cu rucsacul pe bărbat.

A fost momentul în care jandarmii au intervenit pentru a aplana conflictul. În urma altercaţiei bătrânul a fost lovit la ochi, iar forţele de ordine l-au imobilizat şi încătuşat pe protestatar pe care au vrut să-l ducă la secţie.

Tensiunea a urcat printre protestatarii nemulţumiţi de intervenţia jandarmilor, iar totul s-a lăsat cu o încăierare generală.

În urma violenţelor, doi oameni au fost duşi la audieri şi amendaţi. Între timp, cei de la MAI au deschis o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat în Piaţa Victoriei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri