Liviu Dragnea: Nu cred că SRI a influenţat decizia lui Iohannis

Data actualizării: Data publicării:
dragnea

Preşedintele PSD nu crede că SRI a influenţat decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a refuza desemnarea lui Sevil Shhaideh în funcția de premier. Liviu Dragnea amintește că aceasta a fost secretar de stat și ministru, iar atunci Serviciul Român de Informații a dat aviz pozitiv pentru Sevil Shhaideh.

Nu am primit nimic să mi se spună: Domnule, ai înebunit? Vezi că vine aici nu ştiu ce structură teroristă!. Îmi aduc aminte, a numit-o cu fruntea sus, a primit aviz de la instituţiile care trebuiau să dea aviz, în 2015 şi când a fost numită ministru. Eu nu cred că vreun serviciu, sau cel puţin nu cred că SRI a influenţat această decizie. Aşa cred eu, poate am o părere greşită”, a spus Liviu Dragnea.

SRI a dat aviz pozitiv şi când a fost numită secretar de stat şi când a fost numită ministru şi era căsătorită cu acelaşi om. La ce s-a ajuns? Să se distrugă o familie, să aud, să văd lucruri care ne aduc aminte de Evul Mediu, de xenofobie şi de teorii din astea de desene animate. Să ştiţi că îmi arată o foarte mare disperare din partea unora”, a adăugat președintele PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri