Mihai Chirica, nemulțumit de Liviu Dragnea: A pus în pericol PSD

Data actualizării: Data publicării:
mihai chirica

Vicepreședintele PSD Mihai Chirica este nemulțumit de felul cum Liviu Dragnea conduce partidul. El a făcut declarația duminică la emisiunea „În fața ta”, de la Digi24.

Cu siguranță trebuie să se întâmple lucruri profunde, să așeze PSD în contextul zilelor de astăzi”, a precizat el.

Dacă aș fi fost mulțumit , nu aș fi zis lucrurile astea. E nevoie de un alt leadership. A fost un lider de partid bun, a adus PSD cel mai bun scor din ultimii ani, dar e nevoie de o schimbare de atitudine. Politica conducerii cu pumnul de fier nu mai este valabilă”, a adăugat Chirica.

Vorbind despre propunerea lui Sevil Shhaideh în funcția de prim-ministru, refuzată de Klaus Iohannis, Mihai Chirica a spus că Liviu Dragnea a primit un vot în alb, însă a spus că au fost momente imprevizibile. „Generalul nu trebuie să fie imprevizibil, a creat un val de nemulțumire”, a precizat el.

Mihai Chirica a mai spus că el nu este singurul nemulțumit de Liviu Dragnea și că Liviu Dragnea are acest cec în alb „până când nu pune PSD în pericol”.

Mai departe, el a spus că, din punct de vedere sociologic, Dragnea a făcut acest lucru, făcând referire la scăderea din sondaje a partidului după adoptarea OUG 13. O putem arunca 100% în curtea lui Sorin Grindeanu sau o putem relaționa cu PSD”, a punctat el.

Pe finalul emisiunii, întrebat ce i-ar spune lui Liviu Dragnea, Mihai Chirica a răspuns: „România este o Românie nouă. PSD este necesar, pentru că altfel se dezechilibrează scena politică. Este nevoie de un nou leadership. Dacă ne întoarcem înapoi în timp, dezechilibrăm această formațiune politică”.

Pe de altă parte, Mihai Chirica a declarat că nu va candida la funcția de președinte al PSD. „Iașul are nevoie de mine”, a precizat el, adăugând că se vor găsi persoane care să candideze la un posibil congres care ar putea avea loc în perioada verii.

Emisiunea integrală poate fi urmărită AICI.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri