Mihai Tudose se întâlnește cu o parte din Guvern și lideri locali, înaintea ședinței PSD

Data actualizării: Data publicării:
sedinta guvern tudose

Premierul Mihai Tudose are luni dimineață o întâlnire cu o parte din miniștrii cabinetului, potrivit unor informații Digi24. Discuția are loc înaintea ședinței PSD de la ora 14:00.

Actualizare 12:00. PSD are nevoie de un Congres extraordinar, care să urmărească statutul partidului din viziunea membrului de partid, şi nu a liderului unic, a declarat primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, membru PSD. El a apreciat că în PSD există oameni competenţi şi cu vizibilitate, care ar putea să reclădească structura de conducere a partidului.

Actualizare 11:40. Filiala PSD Bistrița ar urma să propună înlocuitorul Doinei Pană, după demisia acesteia de la Ministerul Apelor și Pădurilor.

Actualizare 11:15. Marian Oprișan, președintele PSD Vrancea, a ajuns la Guvern. Acolo au mai ajuns senatorul PSD Adrian Ţuţuianu, ministrul Transporturilor Felix Stroe şi ministrul Economiei Gheorghe Şimon.


 

Printre cei prezenți la ședință se numără și vicepremierul Marcel Ciolacu. Deși ar putea fi considerată o ședință obișnuită, astăzi liderii PSD se reunesc de la ora 14:00 în prima şedinţă din acest an, iar printre subiectele care ar putea fi discutate în Comitetul Executiv Naţional sunt restructurarea Guvernului, convocarea unui congres extraordinar şi modificarea Statutului PSD.

Întâlnirea de astăzi mai este interesantă și dintr-un alt punct de vedere. Duminică seară, social-democrații au sărbătorit sfântul Ion și s-au întâlnit într-un complex sportiv cu un restaurant de lux din Capitală. De la această petrecere au lipsit premierul Mihai Tudose și Niculae Bădălău, vicepreședinte PSD. Printre cei care au participat se numără Liviu Dragnea, președintele PSD.

Se pare că se conturează așadar două tabere care se vor confrunta pentru supramația partidului.

Potrivit informațiilor Digi24, Liviu Dragnea le-a spus apropiaţilor că se gândeşte să-l dea jos pe premierul Mihai Tudose. Discuţia de la finalul anului trecut nu s-a încheiat cu o concluzie clară.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri