Orban, despre alianța PSD-ProRomânia: „Niciodată Ponta nu a fost altceva decât un PSD-ist”

Data actualizării: Data publicării:
ludovic orban nedumerit_INQUAM_Photos_George_Calin
Foto: Inquam Photos/George Călin

Președintele PNL, Ludovic Orban, a comentat luni dimineață formarea unei alianțe între PSD și ProRomânia: „Această așa-zisă alianță există de mult”. În acest context, el l-a atacat pe Victor Ponta, fost președinte PSD: „A revenit la matcă”.

Ludovic Orban a precizat că parlamentarii PNL vor da avize pozitive miniștrilor propuși, la audierile din comisiile de specialitate.

Indiferent cum vor vota parlamentarii PSD, pentru mine este important ca miniștrii din echipa pe care o conduc să prezinte ce-au făcut, cum au reparat gravele disfuncționalități și marile nedreptăți care existau în diverse domenii de activitate și să prezinte viziunea PNL privitor la soluțiile pentru fiecare activitate în parte. Nu ne interesează votul din comisii, pentru că este viciat de lipsa de reprezentativitate a actualului Parlament față de opțiunile actuale ale cetățenilor din 2019, an în care PNL a câștigat alegerile europarlamentare și președintele României, susținut de PNL, a reușit să câștige alegerile cu o diferență zdrobitoare”, a spus Orban.

În acest context, întrebat cum vede formarea alianței dintre PSD și Pro România, premierul interimar a răspuns: „Această așa-zisă alianță există de mult. Niciodată Ponta nu a fost altceva decât un PSD-ist, asta e și acum, nimic nou sub soare. El a încercat vreo doi ani de zile să joace un rol care nu i se potrivește, de opozant al PSD, iată că astăzi se arată lipsa de realitate a conduitei pe care a avut-o în ultimii doi ani de zile. A revenit la matcă”.

Redactor: G.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri