Părerea lui Victor Ponta despe Sevil Shhaideh

Data actualizării: Data publicării:
160909_victor_ponta_02_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Victor Ponta a declarat că are o părere foarte bună despre Sevil Shhaideh, propunerea PSD și ALDE pentru funcția de prim-ministru al României. Fostul premier a precizat că Sevil Shhaideh este persoana în care Liviu Dragnea are cea mai multă încredere.

„Am o părere foarte bună despre Sevil. Am lucrat foarte bine cât a fost secretar de stat. Am propus-o ca ministru, a fost ministru foarte bun. Îi urez succes. E o femeie foarte echilibrată și cât am lucrat, am lucrat foarte bine și o respect foarte mult”, afirmă Victor Ponta, potrivit Digi24.

Victor Ponta a declarat că Sevil Shhaideh este persoana în care Liviu Dragnea are cea mai mare încredere pentru că „este un om foarte serios”.

Întrebat dacă Sevil Shhaideh ar putea fi premier pe termen lung, fostul prim-ministru a răspuns: „Dragnea spune că el nu poate fi premier încă”.

„E femeie, e musulman. E un semn de deschidere. Nu știu ce va face Iohannis. Cred că nici el nu știe ce face. Am lucrat foarte bine cu ea și e o persoană foarte în regulă pentru orice funcție (...) Eu când am făcut guvernul era alt context. Noul premier face guvernul. Important e să-l avem cât mai repede și să se apuce cât mai repede ”, a adăugat Victor Ponta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri