Ponta, propus pentru excludere din PSD. Reacția lui Liviu Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
160909_victor_ponta_02_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Senatorul Paul Stănescu, șeful PSD Olt, a propus, joi, la Comitetul Executiv al PSD care se desfășoară la Sinaia, ca fostul premier Victor Ponta să fie exclus din PSD, informează Digi24. Propunerea vine în urma declarațiilor critice pe care Victor Ponta le-a făcut în ultimul timp la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, dar și la adresa guvernului Grindeanu.

160909_victor_ponta_02_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: Inquam/Octav Ganea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a refuzat însă să supună la vot solicitarea lui Paul Stănescu. El a declarat recent că preferă să nu mai răspundă criticilor fostului președinte al PSD și nici să ia vreo decizie în ceea ce-l privește, fiind în favoarea ideii ca el să rămână simplu membru de partid. 

Victor Ponta i-a trimis lui Liviu Dragnea și o demisie în alb, dar actualul lider social-democrat a spus că a rupt-o.

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat marţi, la Parlament, că nu este nevoie să îl excludă cineva din partid, în condiţiile în care el este dispus să îi mai trimită o dată demisia liderului social-democraţilor, Liviu Dragnea. „Domnul Dragnea, când nu vrea să facă el ceva singur, ca şi cu ordonanţa 13, pune pe alţii. Nu e nevoie să mă excludă nimeni, îi mai scriu o dată demisia. Să nu intrăm în circul ăsta, pentru că nu este nevoie să pună pe cineva”, a afirmat Victor Ponta, întrebat cum comentează declaraţa lui Liviu Dragnea potrivit căreia există oameni în PSD care cer excluderea sa din partid.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri