Premierul Dacian Cioloș îi răspunde lui Klaus Iohannis

Data publicării:
iohannis si ciolos

Avionul premierului a decolat din Iași în această dimineață la 9:30, iar întâlnirea cu președintele era stabilită la ora 10:00, așa că nu a putut să ajungă la întrevederea stabilită aseară. Întâlnirea a fost amânată de comun acord pentru miercuri.

Reporter: Preşedintele a spus că este nemulţumit de Guvern.

Dacian Cioloș: „Am stabilit mâine o întâlnire. Și atunci vom discuta. Dânsul vă poate da răspunul la această întrebare, nu eu. Mâine mă întâlnesc. Mâine după masă.”

Sunt lucruri care mă nemulțumesc la acest Guvern, dar nu toate se rezolvă pe scena publică. Unii au vorbit despre acest guvern ca și cum ar fi "al meu". Nu e guvernul meu. Acest guvern a fost o soluție, până la alegerile din toamna acestui an”, declara ieri președintele Klaus Iohannis.

Președintele a mai spus că vremea în care președintele lua locul premierului a trecut, dar nu exclude o intervenţie, în calitate de mediator, atunci când va fi cazul, adică în chestiuni majore care afectează bunăstarea și viața oamenilor sau bunul mers al țării.

Citiți și Cristian Pîrvulescu, la Digi24: Guvernul Cioloş a contribuit la deprecierea imaginii lui Iohannis, iar preşedintele ştie


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri