Premierul Grindeanu a suferit o intervenție chirurgicală la Spitalul Militar

Data actualizării: Data publicării:
170118_SED_GUVERN_GRINDEANU_IORDACHE_07_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Premierul Sorin Grindeanu a fost operat la Spitalul Militar. Intervenția a avut loc săptămâna trecută și a vizat mai multe probleme dermatologice, a confirmat la Digi24 purtătorul de cuvânt al Guvernului, Alina Petrescu.

170118_SED_GUVERN_GRINDEANU_IORDACHE_07_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

A fost vorba despre o intervenție minoră, de cauterizare a unor nevi pigmentari (alunițe - n.r.), iar intervenția chirurgicală nu a presupus anestezie, a precizat Alina Petrescu. Intervenția a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la recomandarea medicilor, ca măsură de prevenție. 

Medicii au ajuns la concluzia că e mai bine ca nevii să fie îndepărtați preventiv, pentru că se apropie vara, iar expunerea la soare nu e benefică în asemenea cazuri. „Premierul este un om care va avea multe deplasări, va merge mult pe șantiere”, a spus purtătoarea de cuvânt. Alina Petrescu a subliniat că a fost o intervenție extrem de uşoară, minoră, nu a fost vorba de o operaţie chirurgicală propriu-zisă și s-a făcut fără anestezie.

Această intervenție a presupus însă ulterior și o perioadă de evitare a unor factori de mediu, cum ar fi soarele și vântul. „Asta a fost singură recomandare medicală de după intervenție”, a spus Alina Petrescu. Intevenția nu a afectat în niciun fel programul premierului, chiar dacă Sorin Grindeanu a respectat indicațiile medicilor. 

Miercuri după-amiază, premierul pleacă „într-o deplasare extrem de importantă în Israel, iar joi va avea o zi plină de întâlniri la cel mai înalt nivel”, a mai spus Alina Petrescu. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri