Video Premierul Orban: „rezultatele mandatului Gabrielei Firea sunt egale cu zero”. Firea: „A declanșat Jihadul împotriva mea”

Data actualizării: Data publicării:
Ludovic Orban și Gabriela Firea
Foto: colaj foto Digi24.ro

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea l-a atacat, în termeni duri, pe premierul Ludovic Orban, pe care l-a acuzat că a „declanșat Jihadul” împotriva sa și că țevile „nu se repară nici cu whisy, nici cu mandolina”, informează Mediafax.

În această dimineață, cu prilejul instalării noului prefect al județului Ilfov, premierul Ludovic Orban a declarat că a avut „discuții de la distanță” cu primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Premierul a criticat investițiile de „sute de milioane" în companiile municipale care „nu fac nimic", subliniind că rezultatele mandatului Gabrielei Firea sunt "egale cu zero".

„De la distanță, discuții de la distanță am avut. Cine seamănă vânt culege furtună. Dacă ați băga sute de milioane în niște societăți ale primăriei care nu fac nimic nu e de mirare că dacă stai și realizezi rezultatele mandatului sunt egale cu zero", a spus Ludovic Orban, întrebat dacă a purtat discuții cu Gabriela Firea de la învestirea Guvernului.

„Domnul Orban a declanșat jihadul împotriva mea și trebuie să mă atace pe mine. Discută cu tot felul de jurnaliști de investigații, să scormonească, să inventeze ceva în legătură cu mine, doar-doar mă vor schimba de la Primăria Generală. Încearcă să racoleze oameni din echipa mea, încearcă să schimbe majoritatea din Consiliul General”, a spus, în replică, Gabriela Firea.

Primarul general al Capitalei a lansat, la rândul său, un atac la premier, despre care a spus că nu s-a schimbat deloc față de vremea când era viceprimar.

„De când era viceprimar, stătea în biroul care era ca un bar de negri, numai cu băutură, numai cu țigări, numai cu persoane pestilențiale și văd că domnul Orban nu a făcut niciun efort să depășească acel nivel”, a spus Firea care a adăugat că Orban este „egal cu Dragnea”.

„Din punctul meu de vedere Orban este egal cu Dragnea, asta e concluzia pe care pot să o trag, de vreme ce domnul Orban a vorbit în stânga și în dreapta, dat un guvern jos, nu ca să le fie mai bine românilor, ci ca să adună oameni PPE în plenul european. Țevile nu se repară nici cu whiskey, nici cu alcool, nici cu cântatul la mandolină. Asta făcea când era viceprimar, probabil că asta face și acum” , a mai spus Firea.

Între timp, avariile se țin lanț la fosta companie RADET, iar mii de bucureșteni din sectoarele 2 și 3 au petrecut Sfântul Nicolae fără apă și căldură.

Editor web: M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri