Răspuns evaziv al Vioricăi Dăncilă în legătură cu miniștrii cu probleme în justiție

Data publicării:
180117_DRAGNEA_DANCILA_003_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul desemnat Viorica Dăncilă a anunţat, vineri, că în noul Guvern vor fi şi nume noi, dar şi miniştri din vechiul Cabinet. Totodată, ea nu a dat un răspuns concret întrebată fiind ce îi transmite preşedintelui Klaus Iohannis în legătură cu miniştrii care au probleme de integritate.

„Am participat la evaluarea, analiza propunerilor privind viitorul Cabinet PSD-ALDE. Împreună cu liderii PSD-ALDE am evaluat propunerile făcute pentru viitorii miniştri. În cadrul Comitetului Executiv Naţional, aceşti oameni vor fi supuşi unui vot în cadrul partidului (...) Sunt şi nume noi, dar sunt şi miniştri din vechiul Guvern”, a declarat Viorica Dăncilă înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Ea a spus că urmează să meargă şi la reuniunea ALDE: „Este foarte strâns timpul şi cred că trebuie să le acord timp mult mai mult de discuţii colegilor noştri din coaliţia de guvernare”.

Întrebată ce îi transmite preşedintelui Klaus Iohannis în legătură cu miniştrii care au probleme de integritate, Dăncilă a răspuns: „În acest moment, eu sunt propunerea coaliţiei majoritare pentru funcţia de premier, făcută către domnul preşedinte Iohannis. Domnul preşedinte Iohannis a făcut desemnarea către Parlament. Nu pot să vă dau în acest moment declaraţii ca şi prim-ministru, în condiţiile în care încă nu sunt prim-ministru”.

Sursa: Digi24, Agerpres

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri