Răspunsul nervos al lui Dacian Cioloş după întâlnirea cu PNL: Nu mă înscriu în partid

Data publicării:
dacian ciolos fb-2

"Am răspuns acestei invitaţii şi am trecut în revistă şi nemulţumuri ale PNL faţă de anumite proiecte şi acţiuni ale Guvernului. Am explicat deciziile pe care le-am luat. Am discutat şi ce ne propunem, proiecte pe care le avem şi pentru care am cerut sprijinul parlamentar.

Legat de modul în care au acţionat unii reprezentanţi ai Guvernului în teritoriu, am explicat că am luat măsuri caâd am constatat disfunctionalităţi şi că vom continua să luăm măsuri. Nu putem în câteva luni să schimbam pe toată lumea. Iar problema nu este să dai oamenii afară, cât să numeşti în locul lor unii apolitici.

Legat de proiecte de infrastructură, fonduri europene şi agricultură, am explicat situaţia şi ce intenţionăm să facem”, a spus Dacian Cioloş la finalul întâlnirii sale cu parlamentarii PNL.

Întrebat dacă într-adevăr a fost invitat să se înscrie în PNL, aşa cum au susţinut surse din cadrul partidului, răspunsul premierului a fost unul nervos.

„Am spus că mi-am asumat un mandat de prim-ministru, mi-am luat un angajament clar: până la sfârşitul mandatului acestui Guvern am spus că nu mă înscriu în vreun partid, nu-mi fac un partid şi nu candidez la alegerile parlamentare. Aş vrea sa fie ultima dată când spun acest lucru.

Nu ştiu ce se va întâmpla după finalul mandatului acestui guvern.

Suntem în an electoral, înţeleg acest lucru, dar vreau să duc la capăt ce am spus în noiembrie.

Nu m-am angajat să rezolvăm tot ce nu a fost rezolvat de guvernele precedente. Acolo unde sunt probleme încercăm să propunem şi soluţii pe termen mai lung, chiar dacă mandatul acestui guvern este limitat”, a explicat premierul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri