Relaţia miniştrilor cu Tudose. Meleșcanu: Puteam face mult mai mult dacă exista încredere

Data actualizării: Data publicării:
melescanu gavrilescu parlament digi

Vicepreşedintele ALDE Teodor Meleşcanu spune că miniștrii ALDE puteau să facă mai mult în domeniile lor dacă exista încredere în relația dintre miniștri și fostul premier Mihai Tudose, care a demisionat astăzi.

E mult spus sincope. Dar, din punctul nostru de vedere, cred că puteam să facem mult mai multe fiecare dintre noi dacă exista încredere şi ni se dădea o posibilitate mai largă de a ne desfăşura activităţile. E vorba de încrederea şi capacitatea miniştrilor de a gestiona domeniile pe care le păstoresc”, a spus Meleşcanu, ministru de Externe, întrebat despre relaţia cu fostul premier Mihai Tudose.

La rândul său, Graţiela Gavrilescu a spus că „întotdeauna era loc de mult mai bine”.

Acum avem un nou start, pentru că Guvernul o să trebuiască în continuare să-şi asume programul de guvernare. Acest lucru este important pentru români. (...) Eu am spus de la început: era foarte mult loc de mai bine şi cred că o mai bună comunicare între miniştrii şi premier ar fi extraordinar, de aceea eu cred că nominalizarea europarlamentarului Viorica Dăncilă este una într-adevăr pertinentă”, a adăugat Gavrilescu.

Miniştrii Meleşcanu şi Gavrilescu au apreciat că nu se va mai ajunge în situaţia schimbării premierului și că ALDE a crescut în sondaje, nefiind afectat de această situaţie.

Dacă vă uitaţi pe sondajele din ultimul timp, veţi vedea că decontăm în plus. Ultimele sondaje ne dau pe la 15-16 % cotă de încredere din punctul de vedere al alegătorilor”, a spus Meleşcanu.

Surse: Digi24, Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri