Robert Negoiţă, atac la Liviu Dragnea înaintea Cex-ului: E profund în neregulă

Data actualizării: Data publicării:
robert negoita

La intrarea în sediul PSD unde are loc ședința CEx, Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, s-a arătat indignat de faptul că Liviu Dragnea ar fi chemat pe rând liderii de organizații județene și i-ar fi pus să semneze un act prin care să-și impună punctele de vedere în conflictul cu Mihai Tudose.

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3: „Un singur lucru vreau să spun. Am auzit că la cabinetul președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, s-au strâns semnături de la președinții de organizații județene. Dacă lucrul ăsta s-a întâmplat, mi se pare că e profund în neregulă, este profund neprincipial. Noi trebuie să promovăm normalitatea și chestiunile principiale.

Să chemi președinții pe rând și să-i influențezi să semneze, mi se pare profund neprincipial.

Un alt aspect. De ce trebuie să luăm astăzi o decizie, așa repede? Ce arde? Deciziile importante se iau cu multă înțelepciune, cu mult calm și cu o analiză profundă. Prea luăm decizii foarte importante fără să ne consultăm și fără să analizăm îndeajuns.”

Social-democraţii s-au reunit luni după-amiază în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, după ce mai mulţi lideri au solicitat o întâlnire pentru rezolvarea disputelor din partid.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri