Rovana Plumb: Am spus că întotdeauna vom susține statul de drept

Data actualizării: Data publicării:
ROVANA PLUMB facebook
Foto: Facebook

Vicepreședintele PSD Rovana Plumb a declarat că social-democrații au spus încă din campania electorală că vor susține statul de drept.

Întrebată dacă în PSD s-a vorbit, în campanie, despre grațiere și aministie, Rovana Plumb a răspuns „În timpul campaniei electorale, am spus că întotdeauna vom susține statul de drept și, în același timp, am spus că tot ce înseamnă acordurile României cu partenerriii strategici vor fi respectate. În timpul campaniei electorale, am prezentat măsurile în ceea ce privește creșterea economică și veniturile românilor.

„ Partidul Social Democrat este un partid unit și vom fi uniți în continuare și vom merge mai departe. Eu, în general, susțin ceea ce e bine pentru România și pentru români”, a adăugat Rovana Plumb.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a dat, astăzi, primul mesaj public de când Guvernul Grindeanu a trecut ordonanţele de urgenţă.

„Am discutat împreună cu toţi colegii din ţară despre situaţia actuală, situaţia politică actuală. PSD este un partid care a câştigat alegeri în mod corect, printr-un vot masiv. Guvernul a exercitat puterea în mod legitim, în spiritul şi în litera Constituţiei. Guvernul şi partidele care îl susţin suntem în continuare determinaţi să exercităm atât puterea executivă, cât şi puterea legislativă. Orice încercare de a submina activitatea Guvernului este o tentativă de destabilizare a ordinii de drept din România”, a declarat Liviu Dragnea.

„S-a reconfirmat susţinerea pentru Guvernul condus de premierul Grindeanu”, a adăugat liderul PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri