Șerban Nicolae: Nu trebuie să formăm Guvernul după ce spune Bruxelles-ul

Data actualizării: Data publicării:
Serban Nicolae, senator PSD_agerpres_septembrie 2015
Foto: Agerpres

Liderului senatorilor PSD, Şerban Nicolae, nu crede că prezenţa Rovanei Plumb şi al lui Sevil Shhaideh în Guvern afectează în vreun fel imaginea României, aşa cum a afirmat ieri premierul. Echipa guvernamentală nu trebuie făcută în funcţie de ce spune Bruxelles-ul, adaugă el.

Șerban Nicolae: Premierul are deplină libertate în a propune structurii de conducere orice fel de modificări în echipa guvernamentală pentru că e conducătorul echipei guvernamentale. Cazurile se discută individual, se analizează separat prestația fiecărui ministru.

Reporter: Premierul Tudose a spus că doamnele Shhaideh și Rovana Plumb afectează imaginea Guvernului. Sunteți de acord cu această poziție a premierului?

Șerban Nicolae: La acest moment nu. Nu cred că ar trebui să formăm echipa guvernamentală în România, nici pe vremea PSD, nici pe vremea altor partide de guvernare, după ce spune Bruxelles-ul.

Premierul Mihai Tudose spunea ieri că există o problemă de percepție în ceea ce-i privește pe miniștrii cu probleme în justiție.

Cele două colege - ştiţi că avem o realitate şi o percepţie, realitatea e că este prezumția de nevinovăție. Au fost multe cazuri în care cei care au fost puși sub acuzare s-au dovedit a fi nevinovaţi, cu vieţile distruse sau schimbate total, dar avem şi o percepţie, iar percepția la Bruxelles este cu totul alta decât realitatea de aici. Dat fiind faptul că cele două colege sunt exact pe zona asta de relații cu Bruxelles-ul, de aici apare problema”, a explicat el

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri