Shhaideh și Plumb: Nu demisionăm!

Data publicării:
170925_PSD_SEVIL_ROVANA_11_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb au plecat, luni, în acelaşi timp de la sediul PSD şi au declarat la ieșire că decizia colegilor lor este de a le susţine a fost luată pentru că sunt nevinovate, au respectat legea şi, ca urmare, nu demisionează din Guvern.

„În acest moment, soluţia este de susţinere a celor doi miniştri. Nu m-am gândit sub nicio formă la demisie.  Avizele toate sunt pozitive şi conform cu legea”, a declarat vicepremierul Sevil Shhaideh.

„Nu sunt vinovată, întotdeauna am respectat legea şi întotdeauna o voi respecta. Întotdeauna am acţionat cu bună credinţă în interesul cetăţeanului şi cu maximă responsabilitate. (...) Nu consider că trebuie să demisionez atât timp cât întotdeauna m-am gândit la România. Nu sunt vinovată, nu am făcut nimic greşit”, a declarat şi Rovana Plumb. 

Coaliția de guvernare a decis să strângă rândurile în jurul miniștrilor Sevil Shhaideh și Rovana Plumb, pe care DNA le bănuiește că se fac vinovate de corupție în dosarul „Belina”.

Citiți și: 

Sevil Shhaideh, pusă sub urmărire penală de DNA în dosarul „Belina”. DNA cere aviz de urmărire penală și pentru Rovana Plumb

Kovesi, primele declarații despre dosarul „Belina”

Planul prin care insula Belina a fost transferată la CJ Teleorman

Tăriceanu, reacție la dosarul „Belina”: Poate să vină şi mama DNA-ului

Ar trebui Shhaideh să demisioneze? Dragnea: O să spun luni

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri